Safe payment

Veilig betalen

Het is natuurlijk belangrijk dat je makkelijk kan betalen èn veilig. Dat hebben we bij comptoirdenfants.be voor je geregeld via een betalingsprovider, namelijk MultiSafePay. MultiSafePay is een gecertificeerd bedrijf dat het online betalingsverkeer regelt tussen webshops en particulieren. Vanzelfsprekend kan je naast deze digitale mogelijkheden ook gewoon nog voor een bankoverschrijving kiezen. 

Betalingsmogelijkheden

iDEAL

Met een Nederlandse bankrekening kan je veilig online betalen met iDEAL internetbankieren. Dit is een van de opties die via MultiSafePay gekozen kan worden. In het bestelproces kan je kiezen voor deze betalingsmogelijkheid en kom je automatisch in je eigen veilige bankomgeving terecht om de betaling af te ronden, zonder extra bijkomende kosten.

MisterCash

Met een Belgische bankrekening kan je veilig online betalen met internetbankieren. Dit is een van de opties die via MultiSafePay gekozen kan worden. In het bestelproces kan je kiezen voor deze betalingsmogelijkheid en kom je automatisch in je eigen veilige bankomgeving terecht om de betaling af te ronden, zonder extra bijkomende kosten.

PayPal

Met een PayPal account kan je veilig betalen via de site van PayPal. Je hoeft bij de betaling alleen PayPal te selecteren. Vervolgens word je gevraagd om in te loggen op je PayPal rekening en de betaling te bevestigen. Je financiële gegevens worden nooit aan webwinkels getoond. Het openen van een Paypal rekening is gratis en ook voor het betalen via Paypal worden door ons geen extra kosten in rekening gebracht.

Creditcard

Met een creditcard (Euro/Master card en VISA) betalen is ook geen probleem. Er wordt bij de creditcard betaling gebruik gemaakt van de 3D-Secure “Verified by Visa” of “MasterCard SecureCode”methode.

Bank overschrijving

Ook een (internationale) bankoverschrijving behoort tot de mogelijkheden. Bij de betalingsmogelijkheden staat ook de mogelijkheid aangegeven om te betalen via een bankoverschrijving. Kies je voor deze optie dan worden de  bestelde artikelen 7 dagen voor je gereserveerd.  Zodra de betaling op onze rekening is overgeschreven versturen wij je bestelling. Na je bestelling ontvang je van ons een email waarin de bankgegevens staan, maar hieronder vind je ze voor de volledigheid ook nog.

Bankgegevens:

  • Belfius bank: BE31 7795 9143 0555 (t.n.v. Focus-IT bvba waar comptoirdenfants.be onderdeel van uitmaakt)
  • IBAN BE31 7795 9143 0555, BIC GKCCBEBB